17 October 2019

Eerlijke service voor een schappelijke prijs

Autoservice Leeuwarden is uw complete garage voor alle automerken. Wij zijn het vertrouwde adres voor al onze klanten. Bij ons krijgt u een eerlijke service voor een schappelijke prijs.

Wij zijn een RDW-erkend garagebedrijf dat een uitstekend adres is voor al uw autoreparaties. Alle denkbare werkzaamheden worden door onze ervaren monteurs vakkundig uitgevoerd. Mede dankzij een uitgebreid ingerichte werkplaats bent u verzekerd van een continue topservice en kwaliteit. Naast deze werkzaamheden leveren wij alle maten en merken autobanden tegen de scherpste prijzen.

Bij Autoservice Leeuwarden draait het maar om één ding: de klant en zijn/haar auto. Dat betekent dat wij luisteren naar wat de klant wil en het beste advies geven voor de reparatie en onderhoud voor zijn of haar auto.

Tijdig onderhoud is noodzakelijk om uw auto goed te laten rijden. Wij kunnen problemen vroegtijdig opsporen en herstellen, zodat u met een goed gevoel de weg op kan. Een goed onderhouden auto is niet alleen veiliger in het verkeer, hij rijdt ook nog eens een stuk beter. Dat merkt u direct als u weer de weg op gaat!

Kom gerust eens bij ons langs om kennis te maken onder het genot van een lekker bakje koffie of thee.

Contact

TEL: 058-204 50 80
Jupiterweg 1
8938 AD Leeuwarden
info@autoserviceleeuwarden.nl